Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик с Сирене Кисело Мляко и Мая

Тутманик с Сирене Кисело Мляко и Мая

Открий всички 24 подбрани съвети относно тутманик с сирене кисело мляко и мая в Gotvach.bg.
Вкусен триъгълен тутманик с маяВкусен триъгълен тутманик с маяИзваждам готовия тутманик от фурната и намазвам със студена вода за блясък. Аз сложих обаче в сиренето за плънката 2 яйца!...
Тутманик без сиренеТутманик без сирене
Връщаме във фурната и печем до зачервяване. Тутманикът без сирене е много вкусен....
Тутманик със сиренеТутманик със сирене
3
Вече готов и изпечен, махам фолиото, за да се зачерви и отгоре. Тутманикът със сирене е готов....
Мекици с мая и кисело млякоМекици с мая и кисело мляко
1
От готовото тесто късайте топчета, раздърпайте и изпържете мекиците в горещо олио. Мекиците с мая и кисело мляко са готови!...
Тутманик със сирене и майонезаТутманик със сирене и майонеза
В дълбока купа се разбиват яйцата, добавя се киселото мляко, олиото, брашното, содата и натрошеното сирене....
Тутманик със спанак и сиренеТутманик със спанак и сирене
Поставете тавата на топло да втаса тутманикът за 40 минути и намажете с разбития белтък....
Тутманик със сирене и кашкавалТутманик със сирене и кашкавал
1
Разтвряме маята в топло прясно мляко, а содата угасяме в киселото мляко. Замесваме меко тесто, което се разточва на кора, дебела около 1 пръст....
Тутманик с киселец и сиренеТутманик с киселец и сирене
Готовия тутманик поръсете леко със студена вода, покрийте с кърпа и оставете да си "отпочине". Тутманикът с киселец и сирене е много вкусен....
Тутманик със сирене и яйцаТутманик със сирене и яйца
В средата се оформя кладенче и се изсипва маята, киселото мляко и яйцето. Замесва се тесто за около 8-10 мин....
Тутманик със сирене и маслиниТутманик със сирене и маслини
Всички продукти за този пухкав тутманик е добре да са на стайна температура. Затоплете прясното мляко и разтворете в него маята и захарта....
Тутманик със сирене и маслоТутманик със сирене и масло
4
Разпределя се малки парченца масло и печем в загрята фурна 180 градуса за 30-35 минути. Поднасяме тутманика с кисело мляко!...
Тутманик със сирене и самардалаТутманик със сирене и самардала
Добавят се олиото, киселото мляко, содата и самардалата. Втасалото тесто се премесва, разделя се на четири равни части....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: